Två intensiva dagar i Lövåsgården är avklarade!

Renbiten AB Grövelsjön - renar på fjället - reindeers on the mountain sideI helgen har det varit orienteringstävlingar i Grövelsjön. Renbiten var där och serverade bland annat renpita, hembakt fikabröd och kaffe,  vilket uppskattades så mycket att vi fick lov att fylla på av varorna. Vill ni läsa mer om orienteringstävlingen så gå in på hemsidan: http://www.dt.se/sport/landslagselit-i-topp-i-grovelsjoorientering

Den här försommaren har verkligen bjudit på många stora arrangemang. Först 150 scouter som under 4 dagar var tillsammans med oss, därefter besök från en mängd olika företag och större grupper. Ser fram emot resten av sommarsäsongen som sträcker sig ända fram till början av oktober.
Något vi kan rekommendera är:
Lövåsdagarna, dans och sommarmarknad på Storsäterns utedansbana, höstmarknad och en massa andra spännande och bra upplevelser i Grövelsjön. Nu är kalvmärkningen också avklarad, så vi kör våra guidade turer nästan varje dag i veckan. Välkomna!!

 

Det här inlägget postades i Renbiten. Bokmärk permalänken.