Renbiten utvald att tävla i TV4´s ”Sveriges skönaste gårdar”!

Det är knappt att vi kan förstå att det är sant men av alla Dalarnas gårdsproducenter, allt från lamm, hallon eller mejeriprodukter, så har Renbiten som en av tre gårdsproducenter blivit utvald att tävla i programmet ”Sveriges skönaste gårdar”. Inte för att vi har någon skön gård, eller ett vackert hus, men vi har i alla fall en oerhört vacker omgivning, kåtor och det bästa av allt, ett himla gott renkött.

Den 28 augusti kommer de hit för att filma hos oss och vår produkt samt den maträtt vi ska tävla med och den 30 augusti blir det final någonstans i Dalarna där bl.a. Carl-Jan Granqvist sitter med i juryn. Vi är oerhört glada och hedrade att blivit utvalda och är tacksam för alla som vill heja på oss.


Det här inlägget postades i Renbiten. Bokmärk permalänken.