Renbiten godkänt Sàpmi Experience företag.

Renbiten är bland de första företagen att bli godkänd som Sápmi experience företag! En ärofylld diplomering som visar att våra aktiviteter håller en hög kvalitet värd att få sigillet.
Sápmi Experience är VisitSápmis kvalitetssigill för samiska turismföretag. Kraven för ett godkännande är att det ska finnas bl.a. ett samiskt kunnande och en hänsynsfull och hållbar turism. När man möter företag som har Sàpmi Experience, så ska man vara trygg med att det är äkta upplevelser med samiska värdar som erbjuds.

Vad vore ett besök till Sápmi värt om det inte vore njutbart? Att följa med på en samisk  upplevelse är något att minnas med glädje och företagen godkända av Sápmi Experience förstår att skapa njutbara upplevelser.

Läs mer om Sàpmi Experience på http://www.visitsapmi.com

Det här inlägget postades i Renbiten. Bokmärk permalänken.