Passa på, det finns platser kvar!

Rundturspaket ”Fyra smultronställen i norra Dalarna”

Upplev naturen, bli fylld av kulturen från norra Dalarna, få en samisk upplevelse och mycket mer i ett nytt spännande paket i samarbete med STF.

Vandra i våra gränslösa fjäll och besök en gammal samisk boplats, vid Aernien, eldstaden, sitter vi ner, njuter av samisk måltid och lyssnar till berättelser från förr och nu. 
Åk häst och vagn med forkörare till levande fäbod med fjällkor, grisar, höns, getter och får. Få dig serverad en fäbodlunch med egenhändigt tillverkad ost av olika sorter, liksom bröd och Souvatn – Älvdalens egen köttsoppa. Vandra i Nationalpark och svalka dig i forsdimman av Sveriges högsta vattenfall, Njupeskär. 
Beundra och förundras av överlevnadsförmågan hos 9550 år gammal gran, världens äldsta? Bo bekvämt och avnjut tre rätters middagar i KRAV-märkt restaurang. 
Besök gränslandet mellan skog och fjäll och bo i charmigt 1800-talshus som omges av björkar, furu och gran. Följ med på guidad tur, upplev naturlandskapet och se rester av gammalt skogsbruk och järnålderstid.

Allt detta och mycket mer kan du uppleva på din rundresa till ”Fyra smultronställen i norra Dalarna”.  Läs mer och boka: http://www.svenskaturistforeningen.se/sv/upptack/Omraden/Dalarna/Fjallstationer/STF-Grovelsjon-Fjallstation/Se–Gora/Aktiviteter-och-kurser/Upptacktsfard-i-Norsk-Svenska-granstrakter/

Det här inlägget postades i Renbiten. Bokmärk permalänken.