Slöjd och konst och mera konst!

Hela bilen är fylld av konst och slöjd! Jag vet inte riktigt hur jag ska lyckas få in allt i butiken, men jösses vad mycket fint vi fått med oss hem!

Äntligen har vi fått nya magiska tavlor av Barbro Poggats och för första gången även konst av Niklas Blind. Niklas arbetar med renskötsel i vår grannsameby och hans tavlor beskriver bl.a. hopplösheten  och förtvivlan som fyller deras vardag, men också likväl hur starkt hoppet är. 
Fia Kaddik har också för första gången skickat tavlor från sina fantastiska foton och jag har fått tag på underbara tennarmband, skinnmössor och mycket mycket mer tillverkat av handgarvat renskinn!
Madeleine Renhuvud har precis utgett sin första bok om den modiga renkalven Mavve. Självklart har vi den till försäljning.

För alla er som inte har möjlighet att komma hit till oss, så finns möjligheten att besöka slöjd och konstutställningen i Mora kulturhus den 16-19 mars. Vi kommer att låna ut så mycket som möjligt dit den helgen. Kanske det även kommer att öppnas ett galleri i vårt styckeri. inom kort. 
Välkomna!

Det här inlägget postades i Renbiten. Bokmärk permalänken.