Aevijeturen- sommaren 2010

Hej Helena!

Tack för den jättetrevliga eftermiddagen vid tältkåtan i somras! Du är duktig på att berätta och vi lärde oss mycket trots att vi tyckte at vi kunde en del om renar redan innan. Att gå med renen och kasta lasso var jättekul. Att äta i kåtan var mysigt. Kaffet, saften  och renbitarna var jättegoda. (Efteråt började killarna lägga korv i mjölken hemma…). Ett perfekt arrangemang för både stora och små. En av sommarens stora höjdpunkter för både våra killar, mig och min fru,  och mina föräldrar. Vi ser fram emot flera arrangemang och den länge turer när killarna blir lite större. Hädanefter kommer vi inte bara att köpa renfilet, -entrecôte och –skav, utan också den nya favoriten hjärta! Renbiten är ett väldigt fint tillskott till Storsätern, en välbehövlig och uppskattad vitamininjektion till bygden.

Bästa hälsningar

Familjen Höglind

Det här inlägget postades i Referenser. Bokmärk permalänken.