Vi vann och blev Dalarnas skönaste gård!

Peter och HelenaRenbiten blev vinnare i TV4´s program “Sveriges skönaste gårdar”! Det här är för oss VÄLDIGT stort och vi tackar alla som stöttat oss och hållit sina tummar för att vi ska vinna. Ett speciellt tack till den eller de som nominerade oss till att vara med i programmet, till vår lilla privata smakpanel som hjälpte oss hitta den perfekta kryddningen och till hela filmteamet med proffskockar och jurymedlemmar som lärde oss så mycket. Inte minst vill vi också tacka alla våra kunder. Utan er hade inte Renbiten funnits. Vi är så tacksamma att fått vara med på den här resan!

Tack också för alla gratulationer på bl.a. mail, facebook och sms. Ni är alldeles för många för att det ska vara möjligt att svara var och en av er!

Nu inom kort kommer vi att börja producera vår Gorpi och i februari kommer den att finnas till försäljning.

TACK!

 

This entry was posted in Renbiten @en. Bookmark the permalink.