Välj väg till ett bättre välbefinnande

Renbiten och Earthheart  Dance i samarbete erbjuder ett unikt tillfälle till er som söker en djupare upplevelse, som kan hjälpa dig att bli en mer fullständig och kreativ i vad du gör. Under dessa dagar kommer du att få en exklusiv insikt, inte bara i den samiska kulturen, utan också i vad visheten av det samiska kan bidra till i ditt eget liv och karriär.

Under fyra dygn lever vi i ett samspel med naturen. Vi sover i kåtor på renskinn till knastret från elden och lär oss hur man kan överleva av vad naturen kan erbjuda. Vi tillagar alla våra måltider över öppen eld och lär oss iaktta hur naturen rör sig och fungerar. Genom att använda myter och berättelser kring den samiska kulturen och visdomen från denna, kan ditt liv få en djupare insikt. Vi använder jojk, sånger, rörelser och/eller konstverk. Dans är känslans språk och en uråldrig kunskap om att finna frihet. Att dansa din egen berättelse, i den magnifika fjällmiljön, ger dig en större närhet till din egen kropp och lär dig kommunicera från hjärtat samtidigt som just dina unika gåvor ges möjlighet att uttrycka sig.

Laurel Wakeman är Earthheart danspedagog och slagverkare. Hon har stor erfarenhet av olika danser samt att arbeta med människor. Genom hennes guidning kommer du att skapa och levandegöra din egen berättelse. Läs mer om Earthheartdance på www.earthheart.se
Kontakta  oss gärna för mer information

Detta ingår:
Helpension under 4 dagar, där vi övernattar tre nätter i kåta på fjället och en natt på hotell.
Fri tillgång till relaxavdelning med vedtunna vid hotellet
All utrustning inkl. sovsäckar, renskinn mm.
Samiska guider samt danspedagog från Earthheartdance.
Antal: 4-8 personer.

This entry was posted in Arrangemang, Sommar. Bookmark the permalink.