Renbiten på galamiddag med Kronprinsessparet!

Tänk att få vara ett av ca 30 företag i Dalarna som Landshövding Maria Norrfalk vill bjuda till galamiddag med kronprinsessparet. Tänk att få vara en av dem som får sitta vid samma bord som prinsen och att dessutom få möjlighet att träffa kronprinsessparet i ett enskilt samtal. Allt det här hände Renbiten i går kväll. En helt underbar kväll som vi kommer att minnas för alltid.
Landshövdingens galamiddag var helt fantastiskt där stora företag fick möta små, unga fick träffa äldre och allt tillsammans med en fantastisk middag och kronprinsessparets odelade intresse för alla personer och berättelser.

Vår dotter Celina hade målat en vacker teckning till Kronprinsessparet som de fick i gåva. En teckning över den kåta dit hon bjöd paret att sova över i om de ville. Gissa om hon sken som en sol när jag berättade hur glad de blev och hur duktig Kronprinsessan tyckte hon var på att rita.  Kronprisessan som är hennes stora idol.

This entry was posted in Renbiten @en. Bookmark the permalink.