Vilken vecka!!!

Vilken vecka det varit!
Att tävla i TV4´s „sveriges skönaste gårdar“ har varit en pärs att minnas lääänge!
På måndagen blev det att åka till Mora för att få instruktioner inför inspelningarna och köpa det sista som behövdes inför inspelningen. På tisdag morgon 7,30 kändes det som ett helt cirkusfölje körde in på gården. Ur bilarna ramlade 15 personer, allt från fotografer till assistenter, ljudtekniker och producenter. Sen blev det inspelningar i alla vrår, både utomhus, i omgivningen, i styckeriet och inomhus. Köksbordet och lampan plockades bort och in kom en köksö med fylld med husgeråd och råvaror.
Sen var det bara att börja producera dels vår tävlingsprodukt och dels den tallrik som vi tänkt servera.
Onsdagen och torsdagen blev produktutvecklingsdagar, allt för att testa om Christians förslag var bättre  och sen kom FREDAGEN!!!
Fredag som i FINALDAG!
Det var så nervöst att man nästan hoppade ur kläderna!
I Stjärnsund möttes vi, de tre gårdar som blivit utvalda att tävla om den hedrande platsen som „sveriges skönaste gård“. Hur det gick?? Den som väntar får se!
Spännande var det iallafall och alla är ju egentligen vinnare. Bättre marknadsföring och produktutveckling/säkring kan man inte få!!!! Det går inte ens att köpa 30 minuter reklam på TV4 under bästa sändningstid.
Vi återkommer med mer information om när programmet kommer att sändas. Vad vi hört kommer det att vara i januari/februari.

This entry was posted in Renbiten @de. Bookmark the permalink.