Hjälp oss namnge vår nya familjemedlem och vinn en helg i Grövelsjön.

IMG_5239

 

Vi har fått ännu nu en liten familjemedlem! Under nattens kalvmärkning såg vi den här lilla sötnosen svårt skadad. Troligen är det en örn som försökt ta sig en mumsbit, men misslyckats. Kalven skulle ha avlivats, men vi bestämde oss för att ta hem den och försöka få den att överleva. Efter nästan en timmes veterinärbesök, så är den nu hemma hos sin nya familj.

Ha chansen att vinna en helg i fantastiska Grövelsjön!
Kalven behöver ett namn och ni har chansen att hjälpa till. Fram till den 5 juli kan ni maila eller ringa in just ert förslag till namn. Väljer vi just ditt namn, så vinner ni en helg i vår lägenhet. Här finns 12 bäddar, med gott om plats för den stora familjen eller sällskapet. Juryn består av vår familj och vår dotter Celina har utslagsröst. Namn och vinnare presenteras på vår hemsida. Kontakta oss via info@renbiten.se eller telefonnummer 070-5779376.

IMG_5240 IMG_5243

Det här inlägget postades i Renbiten. Bokmärk permalänken.